S PRO CARD KARTICOM DO BROJNIH POGODNOSTI

U Profi baucentru možete doista povoljno kupovati. Kao privatna osoba, tvrtka ili obrtnik, dostupan je kompletan asortiman gradnje i opremanja objekta vrhunske kvalitete koji će savršeno odgovarati Vašim potrebama, ukoliko želite postati korisnik PRO CARD programa vjernosti očekuju Vas brojne pogodnosti i uštede.

Pogodnosti koje ostvarujete PRO CARD karticom?

  • Dodatni popusti pri kupnji ovisno o količini i asortimanu 5% do 10% POPUST
  • Najniže cijene za maloprodajne i veleprodajne kupce
  • Besplatno stručno savjetovanje, redovito primanje novosti putem E- pošte
  • Pozivi na brojne radionice i prezentacije dobavljača
  • Usluga izvođenja radova po sistemu ključ u ruke
  • Povoljnija cijena dostave za članove programa PRO CARD, mogućnost istovara kranskom dizalicom
  • Odgoda plaćanja za obrtnike i tvrtke

Kako najbrže do popusta?

Pristupnu izjavu možete preuzeti u bilo kojem prodajnoim centru ili OVDJE, (str.2.) zatim ovjerenu izjavu dostavite u bilo koji prodajni centar ili ovjerenu pristupnicu pošaljite na E-poštu marketing@profibaucentar.hr.

Kroz nekoliko dana preuzmite karticu Vama najbližem centru i ostvarite pogodnosti programa vjernosti PRO CARD.

Pravilnik za članove PRO CARD programa vjernosti možete pogledati OVDJE.

Akcijske cijene iz kataloške ponude svaki mjesec

Redovito obavještavanje o akcijama i posebnim pogodnostima putem E-pošte. Pratite objave Profi baucentra, informirajte se u našim katalozima, društvenim mrežama ili online www.profibaucentar.hr.

Dostava na lokaciju

Kod većih kupovina nudimo Vam organiziranu dostavu (npr. do gradilišta) po sniženoj cijeni s mogućnosti istovara kranskom dizalicom.

Odgoda plaćanja za obrtnike i tvrtke

Obrtnik ste, tvrtka, pravna osoba ili član samostalne djelatnosti?
Ostvarite praktičnu kupovinu u prodajnim centrima Profi baucentra, učlanite se u program vjernosti PRO CARD s mogućnosti odgode plaćanja. Obračunsko razdoblje iznosi mjesec dana. Obračun s pozivom na plaćanje dobivate početkom svakog mjeseca za kupnju učinjenu u prethodnom mjesecu. Ako želite ostvariti pogodnost odgođenog plaćanja, odmah uz pristupnu izjavu ili kasnije kada budete željeli, potrebno je priložiti dokaze o poslovanju (izvadak iz registarskog suda i BON2).
U vremenskom razdoblju od dva tjedna kontaktirat ćemo Vas u vezi s odobrenjem limita i sklapanjem posebnog partnerskog ugovora.

Zaštita Vaših podataka

Profi baucentar d.o.o. jamči da će čuvati i štititi sve podatke ustupljene od strane korisnika. Prikupljanje i čuvanje podataka izvodi se u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka. (GDPR)
U svakom trenutku možete povući privolu ili zatražiti na uvid vaše podatke. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. Možete prestati biti član PRO CARD programa nakon čega nećete imati ili primati obavjesti naših pogodnosti. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: marketing@profibaucentar.hr

Informacije možete dobiti na našem besplatnom info telefonu 0800 8001 ili na našoj web stranici www.profibaucentar.hr.
Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja koja pošaljete E-poštom na našu adresu marketing@profibaucentar.hr ili ih osobno dostavite Vama najbližem centru.

PRISTUPNA IZJAVA DOWNLOAD

PRAVILNIK PRO CARD DOWNLOAD