PREUZIMANJE I DOSTAVA

Područje i rokovi isporuke

  • Proizvodi naručeni putem Profi baucentar Webshopa dostavljaju se kuriskom službom na području Republike Hrvatske.
  • Isporuka naručenih proizvoda u većini slučajeva je od 3 do 10 radnih dana nakon zaprimljene narudžbe (ovisno o odredištu i vrsti proizvoda)
  • Dostava se obavlja radnim danom od 8 do 16 sati
Dostava narudžb ili opcija preuzimanjem u prodajnom centru uglavnom bude drugi ili treći radni dan nakon Vaše narudžbe, ali može potrajati i dulje, ovisno o odredištu, stanju lagera centra i vrsti proizvoda koje ste naručili. Rokovi dostave na otoke ovise i o rasporedu vožnje trajekata. Subote i nedjelje se ne računaju u rok dostave, a dostava se obavlja radnim danom od 8 do 16 sati. Ukoliko se redovni termin dostave poklapa sa praznikom ili blagdanom dostava se vrši naredni radni dan za kopnenu Hrvatsku, a na otoke prema posebnim obavijestima o kojima će Vas kontaktirati naša dostavna služba. Prije dostave djelatnici logističke ili dostavne službe će Vas kontaktirati kako bi se najavili i dogovorili pojedinosti. Proizvodi koje ste naručili putem našeg webshopa dostavljaju se do kolnog prilaza ili ulaza u stambeni objekt. Prilikom istovara prilaz ulazu mora biti slobodan, u protivnom se istovar vrši na najbližoj mogućoj točki. Dostava na pojedine otoke vrši se u dolaznoj trajektnoj luci, ovisno o redu vožnje trajekta ili broda.

Rezervirajte proizvode od kuće i uštedite vrijeme

Odaberite i rezervirajte proizvode online i preuzmite ih kad Vam najviše odgovara u Profi baucentar prodajnom centru po Vašem izboru. Proizvode možete platiti u webshopu prilikom rezervacije ili u prodajnom centru prilikom preuzimanja proizvoda. Sav asortiman nije raspoloživ u svim našim centrima te preuzimanje robe svakako treba dogovoriti unaprijed. Ako želite rezervirati i osobno preuzeti proizvode, u košarici webshopa u napomene navedite Profi baucentar prodajni centar u kojem želite preuzeti proizvod. Na stranici blagajne, prije potvrde narudžbe, odaberite želite li platiti u webshopu ili u prodajnom centru prije preuzimanja. Nakon što potvrdite narudžbu naš djelatnici će pripremiti proizvode, nakon čega će Vas e-poštom obavijestiti kada je vaša narudžba spremna za preuzimanje. Za preuzimanje se jednostavno javite u prodajnom centru uz predočenje narudžbe tj. rezervacije ako ste izabrali plaćanje u centru, odnosno računa ako ste platili ranije u webshopu.
U svim gradovima naših prodajnih centara dostupna su dostavna vozila za naručenu robu. Raspolažemo velikim voznim parkom od osobnih vozila do kamiona s kranom. Ukoliko Vam je potrebna dostava robe molimo Vas da nas pravovremeno obavijestite kako bismo Vas ubacili u naš termin plan dostave.