Rokovi isporuke

  • Proizvodi naručeni putem Profi baucentar Webshopa dostavljaju se na području Republike Hrvatske
  • Dostava se obavlja radnim danom od 8 do 16 sati

U većini slučajeva isporuka je 1-3 radna dan nakon Vaše narudžbe, a ovisi o odredištu i vrsti proizvoda koje ste naručili, no može potrajati dulje. Rokovi dostave na otoke vezani su uz raspored vožnje trajekata.

Subote i nedjelje se ne računaju u rok dostave, a dostava se obavlja radnim danom od 8 do 16 sati. Ukoliko se redovni termin dostave poklapa sa praznikom ili blagdanom dostava se vrši naredni radni dan za kopnenu Hrvatsku, a na otoke prema posebnim obavijestima o kojima će Vas kontaktirati naša dostavna služba.

Prije dostave djelatnici logističke ili dostavne službe će Vas kontaktirati kako bi se najavili i dogovorili pojedinosti.

Proizvodi koje ste naručili putem našeg webshopa dostavljaju se do kolnog prilaza ili ulaza u stambeni objekt. Prilikom istovara prilaz ulazu mora biti slobodan, u protivnom se istovar vrši na najbližoj mogućoj točki. Dostava na pojedine otoke vrši se u dolaznoj trajektnoj luci, ovisno o redu vožnje trajekta ili broda. Detaljnije informacije dostupne su niže na ovoj stranici u rasporedu dostava na otoke.

Cijene standardne dostave

  • Cijena dostave za pojedinačnu narudžbu određuje se po ukupnoj težini pošiljke, tj. svih proizvoda iz narudžbe, i odredištu ovisno o tome dostavlja li se pošiljka u području kopnene Hrvatske ili na otoke.
  • Kod kupovine u Profi baucentar webshopu, cijenu dostave možete lako u svakom trenutku provjeriti u košarici webshopa.
  • Konačni trošak dostave za pojedinu narudžbu prikazan je u procesu plaćanja u webshopu nakon unosa adrese za dostavu i izražen je prije potvrde narudžbe, a izračunava se prema cjeniku.

Raspored dostava na otoke

Dostava na otoke je u rasponu 3-10 radnih dana

Na sljedeće otoke nema isporuke dostavnim vozilima: Lastovo, Iž, Prvić, Šipan, Koločep, Zlarin, Lopud, Silba, Vrgada, Krapanj, Molat, Ist, Susak, Drvenik Veli, Olib, Kaprije, Žirje, Ilovik, Rava, Unije, Premuda, Drvenik Mali, Sestrunj, Zverinac, Rivanj, Biševo, Ošljak, Vele Srakane, Kornat, Male Srakane, Sveti Andrija.

Preuzimanje od strane kupca se vrši prema dogovoru u polaznoj trajektnoj luci, ovisno o redu vožnje trajekta ili broda.

Ukoliko je subota državni blagdan, dostave se obavljaju sljedeći radni dan.