O nama

PROFI baucentar  – Hrvatski građevinski trgovački lanac, predstavlja specijaliziranu ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera. Sve što Vam je potrebno za gradnju i opremanje objekata te uređenja unutarnjeg i vanjskog prostora. Na jednom mjestu pronaći ćete kompletnu ponudu proizvoda grube gradnje, suhe gradnje, žbuka i fasada, izolacija, boja i lakova, vrata i prozora, podnih i zidnih obloga, keramike i sanitarija, vrtnog programa, alata i ostalog pribora. Odobravamo dodatne popuste ukoliko ste član programa vjernosti PRO CARD. Praćenjem svjetskih trendova i iskustvom u nabavi i prodaji profesionalnih materijala u gradnji upravo zbog obrtnika želimo biti korak ispred, te ponuditi najnovije materijale i inovativna rješenja u graditeljstvu.

Gradite, opremajte s Profi baucentrom!

Devet poslovnica u Hrvatskoj 

Logistika svih većih prodajnih centara PROFI baucentra, kao u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Dubrovniku, Osijeku, Slavonskom Brodu, Vinkovcima i  Đakovu, prilagođena je mogućnostima nesmetane i brze kupovine, što je od velike važnosti i vrijedno vremena svakoga majstora. U dogovoru s našim osobljem svoje narudžbe možete uputiti telefonski, putem e-maila i naše web stranice, a Vaši će Vas proizvodi spremno dočekati na utovaru.

Osim navedenih pogodnosti PROFI baucentar ponuditi će Vam savjetovanje o primjeni materijala, dostavu na svako gradilište, ugovorne uvjete uz primjenu kreditnih kartica, kreditiranja za odgođeno plaćanje za tvrtke i obrtnike, i mnoge druge prednosti, zbog kojih bi se svakako trebali javiti u Vama najbliži prodajni centar.

Više potražite na www.profibaucentar.hr, upite i ponude zatražite na prodaja@profibaucentar.hr ili na besplatnom info telefonu 0800 8001.

Vaš PROFI baucentar!