O nama

PROFI baucentar isprofilirao se u trgovački lanac, koji predstavlja specijaliziranu ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera, prvenstveno za izvođače radova, arhitekte, projektante, investitore, kao i hobby majstore. Sve što je potrebno za gradilište, od osnovnih materijala do alata i pribora, sve to može Vam ponuditi ovaj hrvatski građevinski profi lanac. Na jednom mjestu pronaći ćete kompletnu ponudu proizvoda suhe gradnje, žbuka i fasada, izolacija, vrata i prozora, podnih i zidnih obloga, keramike, sanitarija i alata. Velike količine svih materijala za svako gradilište biti će na raspolaganju prema Vašim zahtjevima, a za njih ujedno odobravamo i dodatne popuste.

Neprestanim usavršavanjem prodajnog programa upravo zbog izvođača radova uvijek želimo biti korak ispred, te ponuditi najnovije materijale i inovativna rješenja u graditeljstvu. Redovitim održavanjem seminara, u suradnji s renomiranim proizvođačima materijala, želimo osigurati napredak i usavršavanje naših kupaca. Suradnja s isključivo najvećim i najkvalitetnijim svjetskim i domaćim brandovima, kao što su Tehnogips, Siniat, Baumit, Profilabel, Katran, Samoborka, Cromos svijetlost, Rofix, Armstrong, Ursa, Okipor, Nexe, Bramac, Tondach, Gutta i mnogi drugi, osigurava uspjeh na svakom gradilištu.

Devet poslovnica u Hrvatskoj 

Logistika svih većih prodajnih centara PROFI baucentra, kao u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Dubrovniku, Osijeku, Slavonskom Brodu, Vinkovcima i  Đakovu, prilagođena je mogućnostima nesmetane i brze kupovine, što je od velike važnosti i vrijedno vremena svakoga majstora. U dogovoru s našim osobljem svoje narudžbe možete uputiti telefonski, putem e-maila i naše web stranice, a Vaši će Vas proizvodi spremno dočekati na utovaru.

Osim navedenih pogodnosti PROFI baucentar ponuditi će Vam savjetovanje o primjeni materijala, dostavu na svako gradilište, ugovorne uvjete uz primjenu kreditnih kartica, kreditiranja za odgođeno plaćanje za tvrtke i obrtnike, i mnoge druge prednosti, zbog kojih bi se svakako trebali javiti u Vama najbliži prodajni centar.

Više potražite na www.profibaucentar.hr, upite i ponude zatražite na prodaja@profibaucentar.hr ili na besplatnom info telefonu 0800 8001.

Vaš PROFI baucentar!