ULAZNA VRATA

Vaša ulazna vrata nisu isključivo funkcionalan predmet, ona govore mnogo o Vašem domu te dodaju ton kako Vašem eksterijeru tako i interijeru.

Ponajviše pridonose stilu Vašeg eksterijera i prednjeg vrta te prilaznog puta.

Ovaj blog post namijenjen je pronalasku idealnih ulaznih vrata koje Vam jamče kvalitetu i sigurnost.

Odabirete li ulazna vrata za stariju kuću ili ste se upustili u projekat renovacije, u našoj ponudi zasigurno ćete naći nešto što Vam savršeno odgovara.

Kako bi Vam pomogli da odaberete ono što je najbolje za Vas i Vaš dom sastavili smo vodič za svačiji džep koji procjenjuje sve glavne materijale uzimajući u obzir njihovu dizajnersku privlačnost, sigurnost i cijenu.

Odabir Vaših vrata je ključan iz razloga što treba stvoriti dobar prvi dojam o Vašem domu za svakog posjetitelja. Bitno je napomenuti kako je glavni faktor u potražnji kvalitetnih vrata funkcionalnost, Vaša vrata moraju biti puno više nego oku ugodna. Ulazna vrata su najbitniji element na Vašoj građevini, ona se u prosjeku najviše otvaraju.

Činjenica jeste da vrata trebaju izdržati jako sunce, kišu te ostale elementarne nepogode koja Vaša lokalna klima donosi. Uz to ona moraju pružiti dovoljno sigurnosti kako bi spriječili potencijalne neugodne situacije sa provalama i ostalim nezgodama.

Ulaganje u Vaš dom je neizbježna stavka, uvijek će postojati troškovi kako unaprijed tako i stalni. Kod odabira ulaznih vrata ključno je pomno razmotriti ponude na tržištu te razumjeti čimbenike koji utječu na izgled vrata, trajnost, sigurnost i cijenu.

Odabirući prikladan materijal i proizvođača, osim što ćete stvoriti bolju izolaciju za Vaš dom te time uštedjeti na troškovima održavanja ujedno ćete podići razinu sigurnosti Vašeg doma i stvoriti ugodno i sigurno okruženje za Vas i Vašu obitelj.

U nastavku  smo kategorizirali najpopularnije materijale i proizvođače na tržištu koje imamo u našoj ponudi na našim prodajnim mjestima te na našem web-shopu. OVDJE

 

 

    

ULAZNA PVC VRATA – praktičan izbor

Prije svega PVC vrata su praktična, lako se čiste, lako se instaliraju, ne deformiraju se pod promjenom temperature te su pristupačna.

Također je važan čimbenik mala težina vrata koja olakšava gradnju i renovaciju kuće sa laganim okvirom.

Prednost ove vrste vrata je nezapaljivost, izvanredna apsorpcija zvuka te odlična izolacija.

Ako gradite ili obnavljate kuću u bučnom kvartu ili u blizini prometne ulice razmislite o odabiru PVC vrata. Takav dizajn vrata kombinira se s lakoćom sa ostalom PVC vanjskom i unutarnjom stolarijom te pridonosi lijepom eksterijeru doma.

 

  

 

PVC ALUMINIJSKA VRATA

Ovu vrstu vrata preferiraju investitori koji ističu izuzetan dizajn. Popularna su za suvremene domove zbog toga što je materijal aluminija elegantan te ima gotovo neograničen potencijal obrade i može se koristiti za izradu vrata prilagođene veličine.

U kombinaciji sa PVC-om stvara se odlična izolacija te velika sigurnost i kvaliteta.

Najveća prednost PVC/ALU vrata je njihova velika trajnost. Ovaj metal ne korodira, ne deformira se na visokim ili niskim temperaturama te je učinkovita prepreka za uljeza.

Donedavno je aluminij imao nedostatak u pogledu izolacijskih svojstava no u kombinaciji sa PVC stolarijom to više nije problem.

U našoj ponudi nudimo RORO PVC/ALU vanjsku stolariju sa njemačkom proizvodnjom visoko kvalitetnih vrata, izvrsne izrade. Vrata su izrađena od pocinčanih čeličnih profila u kombinaciji sa vise komornim plastičnim profilima.

Unutrašnjost vrata je ispunjena izolacijskim materijalom kako bi se osigurala što bolja toplinska i zvučna izolacija.

Proizvođač nudi veliku raznolikost ulaznih vrata te neprestano prošireni asortiman. Sofisticirana tehnologija i kvalitetni materijal čine RORO PVC/ALU vrata izuzetno izdržljivima te otpornima na razna mehanička oštećenja i elementarne neprilike.

RORO vrata opremljena su najmodernijom sigurnosnom opremom sa višestrukim zaključavanjima.

 

  

 

 

PROTUPROVALNA VRATA

Ulazna vrata su ono što odvaja Vaš dom od svakodnevne vreve vanjskog svijeta. Sve češća izloženost provala navodi nas na kupnju protuprovalnih vrata i sigurnosnih sistema

Svatko od nas želi da naš dom bude topao tokom zime a hladan u ljetnim mjesecima ali najbitnija stavka je osjećaj sigurnosti u vlastitom domu.

Ulazna vrata se svakako mogu nazvati Ahilovom petom svačijeg doma.

U ponudi Vam nudimo kako naša protuprovalna vrata tako i nekoliko domaćih kao i inozemnih brandova protuprovalnih vrata po mjeri

    

 

 

 

S naglaskom na estetiku, dizajn, prihvatljivu cijenu ali ponajviše na sigurnost vrata možemo se pohvaliti izuzetnim pozitivnim feedbackom od strane kupaca. Svaki model se izrađuje po mjeri te se koriste najkvalitetniji materijali, vrata su opremljena najmodernijom sigurnosnom opremom.

Sva su vrata proizvedena prema zakonskim važećim normama u Republici Hrvatskoj kao i za područje EU.