Kako odabrati pravo ogledalo baš za vašu kupaonicu?

Možete li zamisliti kuću bez ogledala? Nezamislivo. Ogledala su sastavni dio doma, posebno u kupaonicama, gdje ne samo da služe kao dekor nego i proširuju izgled prostorije te reflektiraju svjetlost.

Profil Baucentar u ponudi ima razna visokokvalitetna ogledala. Dostupne su razne mogućnosti, od ogledala sa pozadinskim osvjetljenjem, modernih kupaonskih ogledala sa rasvjetnim ormarićima pa sve do klasičnijih vrsta ogledala sa definiranim linijama.

Razmotrit ćemo različite dostupne vrste zrcala i njihove prednosti koje odgovaraju vašoj kupaonici.

 

Iluminirana ogledala

Osvijetljena ogledala popularne su karakteristike mnogih kupaonica zbog svojih stilskih dizajnerskih kvaliteta te elegancije sjaja koji emitiraju. Iluminirana ogledala vrlo lako postanu prekrasna žarišna točka u bilo kojoj prostoriji. U slučaju da je Vaša kupaonica manjih dimenzija, odabir većeg ogledala stvoriti ćete optičku varku koja će doprinijeti većem izgledu vaše kupaonice.

Ogledala s integriranim prednjim osvjetljenjem potpuno su rješenje prikladno za gotovo sve dekore, osim tamo gdje želite stvoriti neobične efekte odvojenom rasvjetom. Idealna za dodavanje karaktera sobi, svjetlosna priroda zrcala s pozadinskim osvjetljenjem, stvara zadivljujući, ali suptilni ambijent u kupaonicama. Preporučuje se odabrati osvijetljeno ogledalo sastavljeno od LED osvjetljenja jer će ta zrcala trošiti manje energije, a poznato je da su dugotrajnija i emitiraju “bjelji” izvor svjetlosti koji ima puno prirodniji ton.

     

Klasična Ogledala

Ako vaša kupaonica već ima dovoljno prirodnog svijetla, neosvijetljeno ogledalo možda više odgovara vašoj prostoriji. Neosvijetljena ogledala lakše je održavati i instalirati te su dostupni  u raznim dizajnima kako bi odgovarali modernim, futurističkim tako i tradicionalnim kupaonskim prostorima. Oblici i izgled ogledala mogu biti jednostavnih pravokutnih ili četvrtastih linija, a u modi su i okrugla ili ovalna, kao i neobični, nepravilni oblici.

Kao što smo već napomenuli, moderna kupaonska ogledala pravi su dekor predmeti, pogotovo ako imaju veliki ili obojeni okvir ili određenu završnu obradu (koža, metal, drvo). Mnogo opcija uključenih u naš katalog olakšava usklađivanje okvira zrcala s ostatkom dekora.

     

 

Ormarić s ogledalom i rasvjetom

Dio našeg asortimana isto sadrži zrcalne ormariće, mnogi naši ormarići uključuju razne mogućnosti osvjetljenja kako bi dodali dašak luksuza.

Zrcalni ormarići pružaju izvrsnu optimalnu funkcionalnost i praktičnost, a ako se odlučite za osvijetljenu verziju dobiti ćete taj osjećaj glamura i luksuza. Kupaonski ormarići sa ogledalom,  izuzetno su praktični dodaci u bilo kojoj kupaonici zbog svoje višenamjenske funkcionalnosti. Osvijetljeni ormarići sa ogledalom pružaju vam potreban prostor za skladištenje vaših proizvoda za dnevnu rutinu, omogućuje automatsko uključivanje svjetla, te sadrže utičnice koje su vam uvijek pri ruci.

Elegantan dizajn naših ogledala omogućit će vam da stvorite zapanjujuću žarišnu točku u svojoj kupaonici, bez obzira na oblik, veličinu ili stil same prostorije.

Ugodno osvjetljenje može se lako stvoriti kombinirajući LED blistava svijetla sa elegantnim dizajnom ormarića.

     

 

Zaključak

Sada kada smo Vas uveli u svijet ogledala i pojasnili vam razne finese na Vama je da nas posjetite u našim prodajnim mjestima ili na našem webshopu te pronađete najbolji izbor za Vaš dom.

Bogatu ponudu ogledala za kupaonicu možete pogledati na poveznici

https://profibaucentar.hr/trgovina/keramika-i-sanitarije/ogledala