Specijalizirana ponuda građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera.   prodaja@profibaucentar.hr
 
Besplatni info telefon 0800 8001

Prozori i vrata


FacebookTwitterGoogle+Email

  • lako održavanja
  • dobra termoizolacija
  • različiti oblici
  • zvučna izolacija
  • energetska učinkovitost

Pvc prozori su postali vodeći element u građevinatstvu kada je u pitanju zamjena stolarije. Mogu biti jednokrilini, dvokrilni, trokrilni i četverokrilni. Isto tako mogu biti u vanstandardnim oblicima npr.okrugli, poluokrugli, trokutasti itd. Obilježava ih lako održavanjei dobra termoizolacija. Debljina profila 70 mm,  Aluplast 4000, 5 komora, čelično ojačanje 1,25, 3 brtve, izo staklo 4 16 4 low e + argon, okov MACO, koeficjent toplinske izolacije UW=1,4 W/m2K

Udobnost, sigurnost, otvoreni prostor. Sve je to neophodno da bi se osjećali ugodno usvoja četiri zida. KBE System 58mm vam pruža sve prednosti koje očekujete od suvremenih prozora – prije svega izvanrednu toplinsku i zvučnu izolaciju, visoku razina zaštite od provale i atraktivan dizajn. Pokrivena je cijela paleta proizvoda, od prozora, balkonskih i ulaznih vrata do kliznih stijena. Dakako, sustav je potpuno kompatibilan s našim roletama i griljama, a dodatnu mogućnost izbora pruža vam raskošna paleta boja i dekora drveta.

Isplativosti je posebna prednost SOLDUS PVC stolarije: naši prozori i vrata su dugovječni, otporni i krajnje jednostavni za njegu i održavanje.

 

 

 

PDF datoteke

Dobavljači

MARLEX LOGOsoldus_logo

Upitajte za cijenu ili zatražite ponuduMolimo vas da uklonite kvačicu prije slanja upita:

NOVOSTI

Diners Club
Diners na 60 rata
American Express
Master Card
Visa
Maestro Card