Specijalizirana ponuda građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera.   prodaja@profibaucentar.hr
 
Besplatni info telefon 0800 8001

Keramika i sanitarije


FacebookTwitterGoogle+Email

Keramičke pločice i prirodni kamen – materijali koji se obično  koriste za podove i polaganja u stambenim, komercijalnim i industrijskim objektima. U vanjskoj i unutarnjoj uporabi. U posljednjih nekoliko godina razvoj novih tehnologija za proizvodnju keramičkih pločica dovela je do novih visokostandardnih tipova polaganja i veće količine i veličine pločica koje su dostupne na tržištu, koje se koriste za izradu gotovo neprekinute površine sa izuzetno visokim arhitektonskim vrijednostima. Stoga sastav mase i ljepila za takve materijale moraju odgovarati i slijediti zahtjeve materijala koji odgovaraju čvrstom prijanjanju na podne i zidne površine. Također, sve veći zahtjevi za poboljšanje zvučne izolacija, toplinske izolacije i hidro izolacije u zgradama, situacije podloga s različitim karakteristikama od onih koje se normalno koristi. Zbog potrebe tržišta u ponudi imamo 2 vrste ljepila za keramiku i kamen KERAFLEX i KERAFIX koji odgovaraju novim visokim standardima polaganja tih materijala. Kao i mase za fugiranje i silikone.

Profilabel Kerafix i Keraflex ljepila za keramiku – tankoslojno ljepilo otporno na smrzavanja za polaganje keramičkih pločica, gres pločica, te poroznog i prirodnog kamena na unutarnje i vanjske površine (npr. otvorene terase i balkone, kod podnog grijanja).

Primjena: 1 vreća (25kg) je dovoljna za 6m2 sloja debljine 3mm površine. Temperatura podloge, materijal i zrak moraju biti između +5°C do +25°C.

Dobavljači

 profilabel_logo mystore logo

Upitajte za cijenu ili zatražite ponuduMolimo vas da uklonite kvačicu prije slanja upita:

NOVOSTI

Diners Club
Diners na 60 rata
American Express
Master Card
Visa
Maestro Card