Specijalizirana ponuda građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera.   prodaja@profibaucentar.hr
 
Besplatni info telefon 0800 8001

Građevinski materijal


FacebookTwitterGoogle+Email

Porasti beton je zrakonepropustan, a unutarnja klima zraka zdrava je, bez pojave plijesni, te stabilna glede vlažnosti. Prirodan je, reciklabilan, siguran, a za njegovu proizvodnju potrebno je daleko manje energije nego za proizvodnju opeke. Lagan je, praktičan i jednostavan za gradnju, što znatno smanjuje broj dana i radnika na gradilištu, što znači –uštedu. Odgovara svim klimatskim uvjetima.

Male su težine i lako obradivi te su idealni za novogradnju i adaptaciju. Vrhunska toplinska, protupožarna i protupotresna svojstva čine ovaj materijal idealnim za svaku primjenu. Blok od porastog betona prodajemo u debljinama od 5 pa sve do 40 cm na svim našim prodajnim centrima.

YTONG je građevinski materijal od porobetona i podrazumijeva asortiman elemenata za zidanje različitih dimenzija. Materijal odlikuju razne karakteristike kao što su – vrhunska toplinska izolacija, iznimna nosivost, požarna otpornost, protupotresnost te višenamjenska upotreba. YTONG je jednostavan za obradu te omogućuje veoma brzu gradnju. Objekti građeni YTONG-om su trajni, sigurni i zdravi.

Energetska učinkovitost

ENERGETSKA UČINKOVITOST – IMPERATIV DANAŠNJE GRADNJE

Posljednjih nekoliko desetljeća čovječanstvo postaje sve svjesnije problema globalnog zatopljavanja, klimatskih promjena i efekta staklenika. Shodno tome, mogućnost korištenja obnovljivih izvora energije i energetska učinkovitost, postali su imperativ suvremene gradnje jer su upravo zgrade jedan od najvećih potrošača energije i kao takve imaju veliki utjecaj na ekologiju.

Potrebno je stoga na svim razinama poticati svijest o potrebi za višestrukom uštedom energije i tako automatski doprinositi zaštiti čovjekova okoliša tj. očuvanju prirode i ljudi.

Poboljšanjem  energetske učinkovitosti zgrada smanjuje se globalno potreba za ulaganjem u nove energetske izvore i infrastrukturu, a korisnicima zgrada, koji su najveći pojedinačni potrošači energije, direktno se smanjuju  troškovi za grijanje zimi odnosno hlađenje ljeti.

PDF datoteke

Dobavljači

gazbeton logo     h plus h logo    ytong logo

Upitajte za cijenu ili zatražite ponuduMolimo vas da uklonite kvačicu prije slanja upita:

NOVOSTI

Diners Club
Diners na 60 rata
American Express
Master Card
Visa
Maestro Card