Specijalizirana ponuda građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera.   prodaja@profibaucentar.hr
 
Besplatni info telefon 0800 8001

S osobitim zadovoljstvom pozivamo Vas u izložbeni prostor trgovačkog lanca Profi baucentar na međunarodnom sajamu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta.

od 11. – 15. 10. 2017.   Paviljon 8B, štand 20 

na adresi Zagrebački Velesajam,
Avenija Dubrovnik 15
10020 Zagreb, Hrvatska

PROFI baucentar

Hrvatski trgovački lanac,  predstavlja specijaliziranu ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera, prvenstveno za izvođače radova, arhitekte, projektante, investitore, kao i hobby majstore.

Sve što je potrebno za gradilište, od osnovnih materijala do alata i pribora, sve to može Vam ponuditi Vaš Profi baucentar. Na jednom od naših 9 centara diljem Hrvatske pronaći ćete kompletnu ponudu proizvoda građevinskog materijala, suhe gradnje, žbuka i fasada, izolacija, vrata i prozora, PVC stolarije, podnih i zidnih obloga, alata, vodovodnog materijala i zaštitne opreme .  Velike količine svih materijala za svako gradilište imamo na raspolaganju prema zahtjevima kupaca. Profi baucentar uz široku ponudu materijala za gradnju i opremanje objekata nudi i uslugu ugradnje građevinske stolarije.

EMDE keramika i sanitarije

Specijaliziran odijel Profi baucentra u nabavi i prodaji keramičkih i porculanskih pločica, kao i kompletnoj opremi sanitarija za kupaonice. U atraktivnom showroom-u, uz poseban način prezentacije, izložene su unutarnje, vanjske, podne i zidne te mozaik pločice, veliki izbor projektne keramike i sanitarne opreme renomiranih proizvođača.  Ukoliko opremate svoju kupaonicu, tražite posebne pločice za boravak, terasu, poslovni prostor, vaš hotel ili dr., slobodno se obratite našem stručnom osoblju te zatražite ponudu, izračun kvadrature pločica, a ujedno i dizajnerska rješenja uz 3D vizualizaciju.
Uz bogatu ponudu pločica u ponudi imamo kompletan pribor za postavljanje pločica.
Ljepila, mase za fugiranje, silikoni, profili, rezači pločica, te potrebne alate.

pozivnica-ambienta-2017

NOVOSTI

Diners Club
Diners na 60 rata
American Express
Master Card
Visa
Maestro Card