Nakon dugotrajnog procesa osmišljavanja, analiziranja i dizajniranja napokon Vam predstavljamo našu novu web stranicu! Mjesto gdje možete pronaći sve informacije vezane uz naše akcije, letke, lokacije poslovnica, asortiman proizvoda, novosti, savjete i još mnoštvo drugih stvari. Uvijek težimo najboljem i upravo zato smo se odlučili na potpuno novu web stranicu i tako Vam još više olakšati pristup Profi baucentru.

Zašto blog?

Jedan smo od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj koji ima specijaliziranu ponudu građevinskih materijala i materijala za uređenje interijera. Oduvijek smo htjeli podijeliti savjete, ideje i tajne trikove koje smo stekli kroz dugi niz godina postojanja u građevini. Do sada smo to radili individualno prilikom kupovine u našem centru, što ćemo naravno i nastaviti. Međutim, sada napokon imamo tu mogućnost dijeliti i javno, zato Vam s ponosom predstavljamo naš blog i to na novoj web stranici!

Blog je mjesto gdje ćemo vas kroz razne članke, fotografije i video zapise educirati o najnovijim trendovima današnjice u građevini, kako za profesionalce tako i za amatere. Pokazat ćemo Vam kako na jednostavne i efikasne načine možete postati sam svoj majstor i okrenuti izgled doma naglavačke. Obradit ćemo veliki broj tema koje će Vam olakšati prilikom odabira materijala, boja, alata, pločica i ostalih detalja potrebnih za vaš sadašnji ili budući dom.

Zanima vas neka tema, ali ne možete nigdje ništa pronaći o njoj? Nema problema, javite nam se i vrlo rado ćemo ju obraditi!